"МОЛОДІЖНА ВАРТА"

Громадянська кампанія “Молодіжна варта”

Ми об'єднали зусилля в рамках кампанії громадянського контролю за виконанням політичними силами зобов'язань перед  українською молоддю на 2007-2012 роки.
Молодіжна варта

Молодь потребує негайного вирішення житлової проблеми PDF Друкувати Електронна адреса
Написав Анастасія   
Середа, 14 квітня 2010 17:38

Влада має почати вирішення проблеми житла для молоді. Про це зазначили представники молоді та студентів під час круглого столу “Молодь і житло”, що відбувся 9 квітня в рамках громадянської кампанії «Молодіжна варта: молодь за вами спостерігає!».

Валерій Омельчук, голова ради Всеукраїнської асоціації "Укрмолодьжитло", колишній керівник Державного фонду молодіжного житлового будівництва України наголосив, що у 2009 році проблеми з фінансуванням житлових програм були грандіозні. «На програму пільгового кредитування (видається державний кредит на придбання готового житла чи на його будівництво) з державного бюджету виділили нуль гривень, і тільки завдяки коштам місцевих бюджетів (37 мільйонів гривень) та коштам статутного капіталу самого Фонду (30 мільйонів гривень) за цією програмою вдалося видати 228 кредитів».

Член Секретаріату ВСР Олена Слєпуха зазначила, що в нашій країні існує велика проблема зі студентськими містечками. «Серед багатьох обіцянок політиків ще у 2007 році було забезпечення нових сучасних студентських містечок та створення достатньої кількості місць у гуртожитках, виходячи з розрахункової площі не менше шести квадратних метрів на особу. І це тільки один пункт з обіцяного. Але, як ми бачимо, ситуація не покращилась», - підкреслила вона.

Також вона додала, що під час круглого столу, що відбудеться у залі засідань одного з Комітетів Верховної Ради 14 квітня 2010 р., низка молодіжних та студентських організацій планують виробити і внести свої пропозиції з конкретними цифрами депутатам Верховної ради України напередодні затвердження державного бюджету України на 2010 рік щодо житлової політики. «Сподіваємось, що виконання передвиборчих зобов’язань щодо доступу молоді до житла стимулюватиме будівництво в нашій країні та допоможе нам вийти з економічної кризи», - зазначила член Секретаріату ВСР.

Прес-служба ВСР при МОН

Останнє оновлення ( Четвер, 15 квітня 2010 18:05 )
 

MVarta Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed FM2012 
Групи Google

Підписатися на розсилку

МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ

Ел. пошта:
Відвідати цю групу

Наша княпочка

Банер
Follow us on Twitter

Останні підписанти

Підпишіть петицію
Kevinarref KevinarrefUP
StevSnuh StevSnuhAM
Lessmooro Lessmoorobt
EllBync EllByncKC
afenetlayegol ediujoziqt
ikocodu oangocatuvuyo
omunomiraoco enusowo
bwinexud igenebofuku
equtavaluqis axuaxeherug
uexazonagar ahenuva